Konferenser och föreläsningar

Med mod, passion och enkelhet inspirerar jag – Helena Zenzé – till förändring, förflyttning och förbättring. 

Vi möts på bredden och på djupet och sätter ord på det som upplevs utmanande, besvärligt eller svårt i arbetskontexten. Tillsammans gör vi sedan arbetsvardagen lite lättare på den tid vi har till förfogande.

Föreläsningarna är interaktiva d v s deltagarna aktiveras i lokalen, eller bakom sina skärmar. På så sätt blir de mer lärorika, inspirerande och så mycket mer än en upplevelse i stunden.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst prat om upplägg.

Helena Zenzé

Röster om…

”Superinspirerande och lärorikt” 

”Jag var närvarande varenda sekund, tack”

”Kändes som att vi träffades på riktigt” 

”TACK! Äntligen någon som säger som det är”

”Jag fattar inte hur du kunde lära känna oss så snabbt, du har en superkraft i att se bortom det som sägs. Rekommenderar alla att bjuda in dina ögon och öron”

18-19 augusti 2023

För alla er som deltagit i de öppna utbildningsprogrammen 2005-2022. Ett fullspäckat festligt dygn med tillbakablick och framtidsspaning samt aktuella föredrag om livet på arbetsplatsen här och nu. Läs mer i FB-gruppen.

Anmälan gör du här!

Helhetsledarskap Boost

Helhetsledarskap Digital eller fysisk Boost

Den här är en interaktiv stimulans som både ruskar om och ger verktyg i hur chefer arbetar ännu bättre tillsammans. Tillsammans med kursledaren Helena Zenzé får ni under två timmar genomföra ett antal övningar i syfte att skapa en förståelse för Helhetsledarskap.

Genomförs på plats, digitalt och som hybrid.

Varmt välkommen till ett digitalt uppsving!

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR!